Duurzaam reizen

Vermindering van de CO2-uitstoot wanneer je reist per bus

Eurolines Green Travel

Reizen per bus is de meest milieuvriendelijke vorm van openbaar vervoer. Wanneer je reist met Eurolines in plaats van met de auto, verminder je de CO2-uitstoot.

Omdat reizen per bus de meest milieuvriendelijke vorm van openbaar vervoer is, is Eurolines lid van de campagne "The Climate Group's: We're in this together".

Wij zetten ons in voor de groei van het gebruik van openbaar vervoer, door het reizen makkelijker te maken evenals de verbetering van de efficiëntie van onze activiteiten.

Door te kiezen voor Eurolines in plaats van vliegtuig of auto stoot je ongeveer 80% minder CO2 uit.

De vraag naar reizen blijft stijgen.

De meeste mensen denken dat de trein de meest efficiënte vorm van vervoer is, maar de bus stoot toch minder CO2 uit.
Door te kiezen voor Eurolines in plaats van het vliegtuig of met de auto, kun u je jouw ecologische voetafdruk verminderen met ongeveer 80%.

Eurolines biedt je de mogelijkheid voor het berekenen van uw CO2-uitstoot op jouw manier!

Reizen per bus is niet alleen milieuvriendelijker;  Het is ook een betaalbare manier om met Eurolines naar meer dan 600 bestemmingen in Europa te reizen. Ook kunnen de klanten een ticket kopen en daarmee door meerdere landen reizen.

Eurolines biedt de meest concurrerende tarieven zonder verborgen supplementen.  Eventuele overtochten en de tol zijn bij de prijs inbegrepen – De prijs die u ziet is wat u betaalt. De meeste Eurolines diensten brengen u rechtstreeks naar het centrum van de stad, waardoor u niet hoeft te betalen voor dure transport