Online tickets

Boek gemakkelijk een busticket op één van onze lijndiensten in Europa of Marokko! 

Een boeking maken

Om online een ticket te kopen, heeft u nodig:

1. Een geldige creditcard of Ideal - internet bankieren om aankopen te doen via internet.
2. Een geldig e-mailadres om een e-mail te ontvangen met een link naar het e-ticket.
3. Een printer om uw e-ticket te printen.

Ontvangen & printen van je e-ticket

Belangrijk! De e-tickets krijgt u per e-mail. Uw reserveringsnummer of uw betalingsbevestiging is geen geldig ticket. U dient het e-ticket zelf voor vertrek geprint (op A4 formaat en niet dubbelzijdig) te hebben, op de locatie van vertrek is dit in meeste gevallen niet mogelijk!

Inchecken met je e-ticket

Vanuit Nederland: Bij vertrek vanaf Amsterdam checkt u in bij de balies op het Eurolines busstation. U dient uiterlijk 30 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. De check in sluit 15 minuten voor vertrek. Vanaf dit moment is instappen niet meer mogelijk en uw ticket wordt ongeldig. Bij vertrek vanuit de overige opstapplaatsen verzoeken wij u uiterlijk 30 minuten voor de aangeven vertrektijd bij de halte te staan. De check in wordt gedaan door onze chauffeur of lokale medewerkers.

Vanuit het buitenland: U dient uiterlijk 30 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. Als er een geopend Eurolines kantoor bij de opstapplaats is, dan checkt u in bij de balie (in Londen 1 uur voor vertrek aan de incheckbalie!), anders checkt u bij de chauffeur in.

Graag willen wij u erop wijzen dat niet alle bussen zijn uitgevoerd in het Eurolines logo of kleuren, ook kan uw bus een andere eindbestemming hebben dan u heeft gereserveerd. Doe daarom altijd navraag bij de chauffeur of uw eind- of overstapbestemming wordt aangedaan door desbetreffende bus.

Uw reisdocumenten (geprint e-ticket, geldig paspoort, identiteitskaart en evt. andere benodigde reisdocumenten) dienen op orde te zijn. U dient deze te tonen bij de incheck.

 

U wilt online een ticket boeken, maar weet niet precies hoe dit werkt? Om het u gemakkelijk te maken, heeft Eurolines een handleiding gemaakt van het online boekingsproces. 

Download hier  de handleiding.