Partner Promotions

 

ctpbanner_homepage2_BE.pngPlan je perfecte city trip snel en eenvoudig!

Gebruik onze CityTrip Planner voor een volledig uitgestippelde citytrip, helemaal op maat, klaar om op je smartphone mee te nemen, en zonder gedoe.

Klik hier voor meer informatie

 

nieuw logo naarmaroc1.jpg NaarMaroc.nl helpt je verder!

De site voor al je praktische informatie met betrekking tot uw reis naar Marokko.
NaarMaroc.nl, is een website die ervoor wil zorgen dat reizigers naar Marokko, goed geïnformeerd en voorbereid aan hun reis kunnen beginnen.
Of u nou met een zakelijk doeleinde vertrekt, of u simpelweg de zon wilt opzoeken, NaarMaroc.nl voorziet u in alle informatie die u nodig heeft.

Klik hier voor meer informatie.

 

Stay okay.jpg

 

 

 

Stayokay, dé hostelketen van Nederland

Stayokay cardhouders krijgen een korting van 10% op alle standaardtickets naar de bestemmingen: België, Denemarken, Duitsland, Engeland (alleen Dover en Londen), Frankrijk, Hongarije, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slowakije, Tsjechië,  Zweden en  Zwitserland.

Stayokay is een hostelketen met hostels op de mooiste plekjes in Nederland, aan het strand of bij het water, middenin de stad of tussen het groen. De hostels zijn gevestigd op unieke locaties, in een kasteel, bij de Biesbosch of bijvoorbeeld in een kubuswoning in Rotterdam.

Bij Stayokay slaap je in een stapelbed in een 2-, 4-, 6- of meerpersoonskamer. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair. In het hostel vind je geen overbodige luxe, maar precies wat je nodig hebt. Je kunt er heerlijk ontspannen, maar ook voor activiteiten en inspanning zijn er voldoende mogelijkheden.

image001.png

 

Student Hotel

Op zoek naar een verbljfplaats? Student Hotel biedt Eurolines reizigers een korting aan van 15%!
Boeken kunt u via: www.thestudenthotel.com