Frankrijk

Fr-Paris.jpgContrasterende landschappen, tradities, duizenden monumenten, kastelen, abdijen, musea en festivals... In Frankrijk is het de diversiteit die overheerst en de grote rijkdom van zijn erfgoed zorgt voor het opmerkelijke bewijs. Met directe verbindingen naar Parijs Galliéni , in het hart van de stad, biedt Eurolines de beste toegang tot Frankrijk via de meeste delen van Europa, waaronder Groot-Brittannië, Duitsland, Spanje, België, Nederland, Italië en de Tsjechische Republiek.

Parijs

Parijs is een veelzijdige, magische en mythische hoofdstad. De hoofdstad is altijd vol verassingen en zal voldoen aan uw wensen. De unieke architectuur en cultureel erfgoed maken het een van de mooiste steden ter wereld. De City of lights is ook bekend als de hoofdstad van de gastronomie, mode en winkelen. Beklim de Eiffeltoren, verken de Kathedraal Notre Dame, wandel over de Champs-Elysees, bezoek de Arc de Triomphe, het Louvre Museum, het Museum d'Orsay en het geniet van het mooie uitzicht over de Seine.

De Loire Vallei

De Loire-vallei is een van de grootste sites opgenomen als werelderfgoed door UNESCO sinds 2000. Deze registratie heeft aan de Loire-vallei de erkenning gegeven voor zijn uitzonderlijke universele waarde waardoor het kan worden vermeld, naast 878 andere prestigieuze culturele en natuurlijke sites.

Andere bestemmingen

(Bretagne, la Provence, Lyon, Bordeaux en 90 Franse steden)

In Marseille, kunt u genieten van de havenstad aan de Middellandse Zee, in de regio Provence-Alpes-Côtes d'Azur. Ook Bretagne (Nantes, Rennes) een streek van legenden en tradities, met adembenemende landschappen, stranden, kliffen, heide en middeleeuwse stadjes zullen u ademloos achterlaten door hun schoonheid. Lyon, Bordeaux, Marseille zijn drie van de 90 Franse steden die gemakkelijk bereikbaar zijn met de Eurolines bus.