Duitsland

DE-dusseldorf2.jpgGelegen in het hart van de economische en culturele ruimte van Europa, houden de Duitsers van festiviteiten. Elk seizoen heeft zijn eigen evenement, de beroemde kerstmarkten, het Keulse carnaval, de Bierfeesten van München, de vele muziekfestivals, zoals de Berlinale, en de vele programma’s van opera's en theaters zijn een aantal voorbeelden.

Berlijn

Met moderne musea, trendy clubs en een vibrerend nachtleven, is Berlijn veel meer dan een charmante stad, vooral voor jonge mensen. Historisch gezien is Berlijn een van de top bestemmingen in Europa. Het Parlement, de overblijfselen van de Muur, die Oost en West verdeelde gedurende tientallen jaren of de Brandenburger Tor zijn een must.

Hamburg

Eerste haven va Duitsland en derde haven van Europa, deze prachtige stad gelegen langs de Elbe is ook bekend om zijn attracties als miniatuur wereld (miniatuur Wonderland) of het Wax Museum "Panoptikum". Ook het nachtleven voldoet aan de verwachtingen. De rosse buurt (St.Pauli en Reeperbahn) is de bijnaam ven werelds meest zondige straat. Bezoek de legendarische 'Star Club", die meermaals grootheden zoals de Beatles over de vloer kregen.

Keulen

Meer dan 6 miljoen mensen maken elk jaar de bedevaart naar de gotische kathedraal van Keulen, het symbool van de stad. Het typisch Keuls accent "Kollen" en hun vreugde voor het leven maken deze stad sympathiek als geen ander. Toeristen kunnen genieten van een "Kölsch" in het rustieke pubs verspreid over de stad. Keulen eert zijn naam staan als het bolwerk van het Duitse carnaval. Ze drinken, vieren en geven: "Bützchen" (kussen) en de verschillen zijn niet langer belangrijk. "Es ist, wie es ist." (het is zoals is).

München

Wereldwijd bekend om zijn bier festival (het Oktoberfest), is München een stad van romantiek en schoonheid. Met zijn historische gebouwen, en het Hofbräuhaus Engels Tuin biedt München een uitzonderlijke kwaliteit van leven. Dankzij de nabijheid van de Alpen, is München is niet alleen een bestemming voor geschiedenisliefhebbers en cultuur, maar ook voor natuurliefhebbers, en prachtige landschappen.

Andere bestemmingen

Met Eurolines bereikt u de belangrijkste steden van Duitsland zoals Mannheim, Frankfurt, Hannover en vele anderen.