België

Brussel.jpgBelgië biedt een klassieke mix van geschiedenis, landschappelijk en stedelijk leven gedomineerd door kunst, cultuur, gastronomie en winkelen.

Met rechtstreekse verbindingen naar Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Luik en Bergen vanuit de meeste Europese landen, zoals Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Italië, Spanje en Duitsland, zijn de Eurolines bussen de meest rendabele manier om België te bezoeken.

Brussel

Brussel is de hoofdstad van België en wordt ook beschouwd als de hoofdstad van Europa, vanwege zijn geografische ligging en de aanwezigheid van vele instellingen.


Brussel verbaast door zijn activiteiten dankzij een zeer rijk erfgoed: Overdag, biedt de stad bezoeken aan musea en monumenten (Autoworld, de Kruidtuin, Paleis voor Schone Kunsten, de Grote Markt, het Atomium, Manneken Pis). Ontdek de rijke geschiedenis, de grote winkelcentra met de meest stijlvolle boetieks door mooie wandelingen te maken.
In de avond, vervult de stad je culinaire wensen met alle specialiteiten van de Belgische gastronomie, zoals chocolade, waterzooi, wafels of speculoos. Je kunt ontspannen met een geuze in een van de vele bars of ontspannen in een van de beroemde nachtclubs.

Brugge

Het historische centrum staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De huidige stadsgrenzen komen nog steeds precies zo overeen met die van het middeleeuws centrum en de ruimtes en structuren die zo typerend waren voor Brugge in het verleden zijn bewaard gebleven. Loop door de drukke pleinen, verfrissende parken en rustige, intieme straatjes, en vergeet niet om de bescheiden hofjes en de imposante patriciërshuizen thuis te bezoeken.

Andere bestemmingen

Antwerpen: Een charmante middeleeuwse stad met een opmerkelijke architectuur en smalle straatjes.
Gent: het moderne dagelijkse leven van de actieve stadsbewoner speelt er zich af in een prachtig historisch decor.
Bergen: biedt alle pracht en historische rijkdom, die het merendeel van de steden in België typeert.
Luik: Als een van de belangrijkste toeristische steden van Wallonië, heeft Luik ontelbare rijkdommen in petto wachtend om ontdekt te worden: De culturele diversiteit in de verschillende wijken van de stad, de Maas en de natuurlijke schoonheid van de omliggende beboste heuvels.